Büyükşehir Belediyesi'nin Mimarsinan Parkı'nda oluşturduğu Ramazan Sokağı'ndaki etkinliklere İlahi Sanatçısı Mehmet Kemiksiz katıldı. Mehmet Kemiksiz, okuduğu ilahi ve ezgilerle büyük beğeni topladı.
Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Sokağı ile Ramazan ayını ruhuna uygun bir şekilde yaşatmaya devam ediyor. Ramazan Sokağı'nın teravih namazı sonrası başlayan etkinliklerine bu kez Mehmet Kemiksiz katılarak bir konser verdi. Mehmet Kemiksiz, gecede birbirinden güzel ilahiler seslendirdi.
Konser sonrası Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan, Mehmet Kemiksiz’e okuduğu ilahiler nedeniyle teşekkür ederek çiçek verdi. Mehmet Kemiksiz de Ramazaniyyeler ve Ezan Vakti ile Süslemeler adlı albümlerini hediye etti.