Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı'ndaki etkinlikler Mehmet Diker konseri ile devam etti. Mehmet Diker, gecede birbirinden güzel ilahiler seslendirdi.
Büyükşehir Belediyesi'nin Mimarsinan Parkı'nda kurduğu Ramazan Sokağı bu ayın manevi ruhuna uygun etkinliklerle devam ediyor. Ramazan Sokağı'nın teravih namazı sonrası başlayan programına Mehmet Diker katıldı.
Konseri sırasında Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Ramazan Sokağı’na ilişkin açıklamalar yapan Mehmet Diker, pek çok ilde Ramazan programlarına katıldığını belirtti ve “Türkiye’de bu organizasyonu en güzel yapan Kayseri Büyükşehir Belediyesi” dedi.
Mehmet Diker, gecede birbirinden güzel ilahiler seslendirdi. Konser sonrası Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Mehmet Diker’e teşekkür ederek çiçek verdi.