Büyükşehir Belediyesi’nce Kutlu Doğum Haftası nedeniyle tasavvuf müziği konseri gerçekleştirildi. Şehir Tiyatrosu’ndaki konsere büyük ilgi gösterildi.
Büyükşehir Belediyesi Kutlu Doğum Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor. Şehir Tiyatrosu’nda Şef Yusuf Hikmet Balak yönetiminde tasavvuf musikisi konseri düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğu tarafından verilen konserde tasavvuf müziğinin önemli eserleri seslendirildi.
Büyükşehir Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle 22 Nisan Cumartesi günü de İl Müftülüğü ile birlikte bir program gerçekleştirecek. Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi’nde saat 20.00’de yapılacak olan programa Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ağırman da katılacak.