Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’na ön kayıtlar devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’na ön kayıtlar devam ediyor. 2017-2018 eğitim öğretim döneminde eğitim almak için şu ana kadar 2 bin 465 öğrenci başvuru yaptı.
Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’nın 2017-2018 dönemi için ön kayıtlar 16 Eylül’de sona eriyor. Bu yıl, Gitar, Bağlama, Keman, Yan Flüt, Tiyatro, Ud, Piyano, Ney, Vurmalı Çalgılar, Resim, Klarnet, Kanun, Diksiyon, Makam, Tasavvuf Koro, THM, THM kadınlar korosu, THM kent korosu, TSM ve TSM Kent Korosu ile halk oyunları olmak üzere 21 branşta eğitim kurs açılacak.
Bu yıl sadece yetişkinler için değil çocuklar için de kurslar açılacak ve yine bu yıl hafta sonu ve akşamları olduğu gibi hafta için gündüz saatlerinde de eğitim verilecek. Yetişkinler için yetenek sınavları 23-24 Eylül tarihlerinde yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı merkez binası ve Setenönü Şubesi’nde bu sezon 80 usta öğretici nezaretinde toplam 2 bin 300 öğrenciye eğitim verilecek. 16 Ekim’de başlayacak olan konservatuvar eğitimi 2018 yılı mayıs sonuna kadar devam edecek. Kurslar sonunda öğrencilere Milli Eğitim onaylı sertifika verilecek.