Büyükşehir Belediyesi 22 Ekim Pazartesi günü Kocasinan Bulvarı'nda 30 Ağustos Katlı Kavşağı girişinden Fuzuli Katlı Kavşağı girişine kadar Ankara istikametinde son kat asfaltlama yapacak. Asfalt çalışmaları nedeniyle bulvarın Ankara istikameti trafiğe bir süre kapanacak.
Asfaltlama çalışması 22 Ekim Pazartesi günü sabah saat 07.00'de başlayacak. 30 Ağustos Katlı Kavşağı girişinde başlayacak olan taşmastik olarak bilinen son kat asfalt çalışması nedeniyle 30 Ağustos ve Tuna Katlı Kavşağı trafiğe kapanacak. Saat 11.00'den itibaren ise 30 Ağustos ve Fuzuli arasındaki yan yollar da trafiğe kapatılacak ve sürücüler Bekir Yıldız Bulvarı ya da Bozantı Caddesi ile Sivas Caddesi'ne yönlendirilecek. Asfalt çalışması saat 20.00'de sona erecek ve yol trafiğe açılacak.