Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayserispor’da imza törenine katıldı
Kayserispor Yönetim Kurulu’nun kararı ile Kulüp Başkanlığına getirilen Hamdi Elcuman, Hikmet Karaman’ın istifasıyla boşalan teknik direktör sorununu çabuk çözdü. Yeni Teknik Direktör Samet Aybaba ile yapılan imza törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da katıldı.
Kayserispor teknik Direktörlüğü’ne kulübü daha önce de çalıştıran Samet Aybaba getirildi. Samet Aybaba için düzenlenen imza törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Kayserispor Başkanı Hamdi Elcuman ve Kayserispor’un yeni Sportif Direktörü Bülent Bölükbaşı da katıldı.
İmza töreninde konuşan Kayserispor Başkanı Hamdi Elcuman, yönetim kurulu ile yaptıkları değerlendirmenin ardından ilk tercihleri olan Samet Aybaba ile görüştüklerini belirterek, “Sayın Hocamız ‘Benim bu şehre vefa borcum var, Ben de Kayserili sayılırım” dedi. Sezon sonuna kadar kendisiyle anlaştık; ama bu birliktelik daha uzun yıllar sürecektir. Kendisi bize gönlünü açtı. Bu arada Kayseri’ye uzun süre hizmet vermiş olan Bülent Bölükbaşı ile de Sportif Direktör olarak anlaştık” dedi.
Teknik Direktör Samet Aybaba da, Kayseri insanının hep dost ve yürekleri, gönülleri zengin insanlar olduğunu ifade ederek,  “Burada bulunmaktan mutluyum. İyi bir kadromuz var. Çok çalışacağız. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. İlk maçımızı kazanarak başlamak istiyoruz” diye konuştu.
Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı da Kayseri’de çok güzel günlerinin geçtiğini dile getirerek, “Bu şehrin bana kattıklarını bu şehre ödeyebilmek için geldim. Elimizden gelenin en iyisini yaparak bu takımı hak ettiği yere getireceğiz” dedi.