Başkan Büyükkılıç, Kayserispor’un kongresinde birlik beraberlik mesajları verdi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayserispor’un bu şehrin markası olduğunu ve herkesin bu markaya sahip çıkması gerektiğini belirtti. İş Kadını Berna Gözbaşı’nın tek aday olarak girdiği kongreye katılan Başkan Büyükkılıç, “Kayserispor üzerinden siyaset yapacak değiliz, Kayserispor’a hepimiz, hep beraber sahip çıkmak zorundayız” diye konuştu.
Kayserispor’un Kongresine AK parti Genel Başkan Yardımcısı ve Önceki Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Önceki Dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları, oda başkanları, Kayserispor’un eski ve yeni yöneticileri ile taraftarlar katıldı.
Kongrede yaptığı konuşmada Erciyes dağı gibi Kayserispor’un da bu şehrin bir markası olduğunu ifadeden Başkan Büyükkılıç, kongreye tek aday olarak giren Berna Gözbaşı’na fedakarlığı nedeniyle teşekkür etti. Kayserispor’un şu an itibarıyla arzu edilen yerde olmadığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, “İki haftalık süreçte Berna Hanım’ın fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendisini iş dünyasında kanıtlamış ve Kayseri’nin gururu olmuş bir iş kadını. Bu aşamadan sonra bizlere konuşmak değil, değerli başkan ve yönetimine, Kayserispor’a ve taraftarlarımıza sahip çıkmak düşer. Şehrimiz için ne gerekiyorsa Bakanlar, Başkanlar ve iş adamlarıyla birlikte yapacağız” diye konuştu.
Herkesin Kayserispor’a destek vermesi gerektiğini vurgulayan Başkan Memduh Büyükkılıç, “Hiç birimiz Kayserispor beni ilgilendirmiyor diyemeyiz. Kayserispor üzerinden siyaset yapacak değiliz. Kayserispor’a hepimiz, hep beraber sahip çıkmak durumundayız” dedi.