Başkan Çelik, ev sahipliği yaptığı zirvede destek çağrısında bulundu.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in şahsi olarak ev sahipliğinde Kayserispor Zirvesi yapıldı. Başkan Çelik, bir şehirde üretilen ürünlerin marka değerinin şehrin marka değeri ile doğru orantılı olduğunu belirtti ve şehrin marka değerini artırmak için Kayserispor’a destek verilmesi gerektiğini kaydetti.
Kayserispor için gerçekleştirilen toplantıyı açan Kulüp Başkanı Erol Bedir, genel kurulda alınan karar doğrultusunda bu toplantının yapıldığını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, belediye başkanı olarak değil Mustafa Çelik olarak toplantının ev sahipliğini üstlendiğini belirtti. Kayserispor’un şehrimizin en önemli marka değeri olduğunu ve takımı daha iyi yerlere getirmenin kaygısını yaşadıklarını vurgulayan Başkan Çelik, “Burada alınacak kararlar inşallah şehrimiz için de kulübümüz için de hayırlı olur. Bir şehirde üretilen ürünlerin marka değeri şehrin marka değeri ile doğru orantılıdır. Şehrin marka değeri yüksekse ürettiğiniz ürünün de marka değeri iyi olur. Bu şehrin marka değerini yükseltecek en önemli ürün de Kayserispor. Bu anlamda Kayserispor’a katkılarınızı bekliyoruz. Bu toplantıda ne kararlar alırsak belediyeler olarak kanunların verdiği sınırlar çerçevesinde biz de bugüne kadar olduğumuz gibi yine takımımızın yanında oluruz” dedi.
Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da, sanayisi, ticareti, turizmi ve kültürel faaliyetleriyle ön planda olan Kayseri’nin Kayserispor ile sporda istisna olamayacağını belirterek, “Hep beraber takımımızı desteklememiz bizim bir borcumuzdur” diye konuştu.
Kayserispor zirvesi gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.