Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen  Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin birinci etap ikinci kısımda yer alan 2 blok için 7 Nisan Salı günü saat 10.00’da ihale yapılacak.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan ve hızla yükselmeye devam eden Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde bir ihale daha gerçekleşiyor.  Birinci etap ikinci kısımda yer alan 2 blok için yapılacak olan ihale 7 Nisan Salı günü Saat 10.00’da, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. İhale bir blok hak sahipleri için, bir blok da müteahhit için yapılacak.  İhaleye katılmak isteyenler, ihale tarihine kadar Büyükşehir Belediyesi içindeki Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş.’ye müracaatlarını yapabilecekler.

A4 ve A5 Blokların Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi İhale Detayı İçin Lütfen TIKLAYINIZ.