Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri İmar ve İnş. Tic. A.Ş. tarafından Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, açık ihale usulü ile A4 blok ikmal inşaatının yapımı için ihale yapılacak.

İki bodrum+zemin+asma+17 normal katlı toplam 23.000,00 metrekare inşaat alanlı Sahabiye Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Kapsamındaki Birinci Etap İkinci Kısımda A4 Blok İkmal İnşaatının Yapım İşi İhalesi, 18 Nisan 2023 Salı günü saat 11.00’de Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda yapılacak.

4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleşecek ihaleye katılmak isteyen vatandaşlar, teklifleri sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden verecek.

18 Nisan 2023 Salı günü saat 11.00’da ihale komisyonu e-teklifleri Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda açacak.

İhale Bilgisi İçin tıklayınız...