Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı ve meclis üyeleri Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı ve meclis üyeleri Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti
“KAYSERİ, BELEDİYECİLİĞİN ZİRVE ŞEHİRLERİNDEN”
 
Hacılar ilçesinin kardeş şehri olan Balıkesir’in Altıeylül Belediyesi’nden bir heyet Kayseri’ye geldi. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve belediye meclis üyeleri Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Genel Sekreter Hüseyin Beyhan ile bir süre görüştü.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan’ı ziyarete Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve meclis üyelerinin yanı sıra Altıeylül Belediyesi’nin kardeş şehri olan Hacılar’ın Belediye Başkanı Doğan Ekici de katıldı. 
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, kardeş şehirler arasındaki ilişkinin sağlıklı olarak sürdürülmesinin önemini vurguladı. Karşılıklı bilgi alışverişinin gerekliliğini dile getiren Beyhan, bu tür ziyaretlerin şehirlerin ve ilçelerin gelişmesine vesile olduğunu kaydetti.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da belediyecilik denince akla İstanbul, Kayseri, Konya gibi şehirlerin geldiğini, İstanbul’da belediyeciliği marka haline getiren ismin de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi. Belediyeciliğin zirvesi olan illerdeki belediyelerle kardeş olduklarını ifade eden Kafaoğlu, bu şehirlerdeki güzellikleri Balıkesir’e çekmek istediklerini söyledi.
Ziyarette karşılıklı hediyeler de takdim edildi.