Başkan Çelik, Oto Sanatkarlar Odası’nın İstişare Toplantısı’na katıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Oto Sanatkarlar Odası’nın Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı’nda bu şehir için kaynak üreten herkesin yanında olmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Çelik, “Bugüne kadar yapıyormuş gibi yapmadık, yapılması gereken her işi yaptık” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Oto Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen bilgilendirme ve istişare toplantısında bir konuşma yaparak 4 yıl süresince yapılan yatırımların herkes tarafından görüldüğünü söyledi.
“ŞEHRİN HER NOKTASINA İMZAMIZI ATTIK”
Kent merkezi ve 16 ilçenin her noktasına hizmet ve yatırım götürdüklerini ifade eden Başkan Çelik, “Şehrin her noktasına imzamızı attık” dedi. Yapılanların herkes tarafından görüldüğünü dile getiren Başkan Mustafa Çelik, “Talas-Anayurt’tan, Sanayiye iki ışıkta giderken, İldem-Beyazşehir yolunda katlı kavşaklarla kesintisiz yolculuk ederken, mahallenize yaptığımız sosyal tesislerden yararlanırken, KAYMEK’lerde eğitim görürken, Kent Ekmek’ten ekmek alırken yaptıklarımızı görüyorsunuz” diye konuştu. Büyükşehir’de önceliklerden birisinin de üretenin yanında olmak olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, “Her zaman esnafların yanında olmaya da özen gösterdik. Tabii ki kaynak üreten, istihdam üreten, değer üretenlerin yanında olmalıyız. Bunu biz bir vebal olarak görüyoruz. Bu anlamda yapıyormuş gibi yapmadık ve yapılması gereken her şeyi yaptık. İş yeri konusunda hangi esnaf grubundan talep gelirse gelsin koştuk” diye konuştu.
Gecede Başkan Mustafa Çelik’e esnaflara verdiği destek nedeniyle Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır tarafından plaket takdim edildi.