Sanat ve mesleki eğitimde Anadolu’nun markası olan KAYMEK, sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK personeli ve kursiyerleri Kızılay’a kan bağışında bulundu.
Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK A.Ş.’nin İhtisas Merkezi’nde Kızılay Kan Merkezi’ne kan bağışında bulunuldu. Kampanyaya KAYMEK personeli ve kursiyerleri büyük ilgi gösterdi.
Yapmış olduğu eğitim faaliyetleriyle dikkat çeken KAYMEK, sosyal sorumluluk projeleriyle de ihtiyaç duyulan alanlarda farkındalık yaratmak için gayret gösteriyor. Bu anlamda KAYMEK’te geleneksel hale getirilen kan bağışı kampanyası gün boyunca devam etti.