Büyükşehir Belediyesi ekipleri gece gündüz çalışarak yolları açtı.
Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürerek ilçelere bağlı mahalle yollarının tamamını açtı. Önceki gün yağan kar ve tipi nedeniyle 327 mahalle yolunda çalışma yapıldı.
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesindeki karla mücadele ekipleri yedi ayrı bölgede oluşturduğu istasyonlar vasıtasıyla 327 mahallede yoğun bir karla mücadele çalışması yaptı. Çalışmalar sonucu ilk etapta 266 mahalle yolunu ulaşıma açan belediye ekipleri, tipi nedeniyle çalışmaların sürdüğü diğer mahalle yollarını da ulaşıma açtı.
Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekiplerinin yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle daralan yolların genişletilmesi için çalışmaları devam ediyor.