Kayseri Olgunlaşma Enstitüsü tarafından '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla bir program gerçekleştirildi. Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in eşi İkbal Çelik, Vali Süleyman Kamçı’nın eşi Ayşe Kamçı ile birlikte katıldı.

Başkan Çelik’in eşi İkbal Çelik Kayseri Olgunlaşma Enstitüsü’nün programına katıldı

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen etkinlikte Vali Süleyman Kamçı'nın eşi Ayşe Kamçı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in eşi İkbal Çelik, Olgunlaşma Enstitüsü kursiyerlerinin hazırladığı serginin açılışını yaptı.

Serginin ardından Tiyatro Salonu’na geçen Ayşe Kamçı ve İkbal Çelik, katılımcılarla birlikte Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan programı izledi. Programda Kayseri Olgunlaşma Enstitüsü kursiyerleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir tiyatro gösterisi sundu.