Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Kayseri’ye gelen Antakya Medeniyetler Korosu, Şehir Tiyatrosu’nda muhteşem bir konser verdi.
Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Kayseri’ye gelen Antakya Medeniyetler Korosu, Şehir Tiyatrosu’nda muhteşem bir konser verdi. Konseri, Önceki Dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Kayseri protokolüyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da izledi. 
Büyükşehir Belediyesi, dünyanın pek çok ülkesinde konser veren Antakya Medeniyetler Korosu’nu Kayseri’ye getirdi. Üç semavi dine ve altı mezhebe mensup kişilerden oluşan Antakya Medeniyetler Korosu’nun Şehir Tiyatrosu’ndaki konserini Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Kayseri protokolü ile birlikte izledi. Konsere vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. 
Konser öncesi bir açıklama yapan Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat, “1 saatlik konserin sonunda bu kapıdan çıkarken hepiniz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunuz için kendinizle gurur duyacaksınız. Bunu garanti ederiz” sözleriyle büyük alkış aldı. Medeniyetler Korosu, bu sözün gereğini yaparak Anadolu’nun tüm renklerine yer veren ve kardeşliği vurgulayan muhteşem bir konser verdi. Medeniyetler Korosu izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
Konser sonunda sahneye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Bizlere bu anlamlı geceyi yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi ve tüm koro üyelerini tebrik etti.