Kayserispor’a isim sponsorluğu anlaşmasının imzalandığı tören, Büyükşehir Belediyesi’nin tamamladığı yeni tesis binasında yapıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor ile Boydak Holding arasında gerçekleşen isim sponsorluğu  imza törenine katıldı. Başkan Çelik, Büyükşehir Belediyesi’nin tamamladığı yeni tesislerde yapılan törende, çok kısa sürede Kayserispor’a beş yıldızlı bir tesisi kazandırdıklarını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor’un adının İstikbal Mobilya Kayserispor haline geldiği 2,5 yıllık sponsorluk anlaşmasının imza töreninde bir konuşma yaparak imzalanan protokolün hayırlara vesile olmasını diledi.
Şehrin iki önemli değerinin bu protokolle bir araya geldiğini vurgulayan Başkan Çelik, “Bu bir araya geliş şehre artı bir değer katacak. Avrupa’da birçok şehrin adını futbol sayesinde duyuyoruz. Türkiye’de de Trabzon’un bilinilirliğinin artması bu nedenledir. Şehrin marka değeri için bizim de spor kulüplerimizi ayakta tutmamız lazım. Şehirlerin marka değeri şehirde üretilen ürünlerin marka değerleriyle doğru orantılıdır. Bu nedenle spor kulüplerimizin yanında olmamız lazım. Bu anlamda Boydak Holding TMSF yönetimi olarak şehre böyle bir destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı etsin. Bu protokolün diğer ticari kuruluşlarımıza da örnek olmasını diliyorum” dedi.
İmza töreninin yapıldığı Kayserispor’un yeni tesislerinden de bahseden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, beş yıldızlı otel kalitesinde bir tesisi kısa sürede tamamladıklarını söyledi. Başkan Çelik, 15 gün içerisinde futbolcuların da yeni tesislere taşınacaklarını kaydederek, tesislerin hayırlı olması temennisinde bulundu.