?MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette 16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliği referandumuna ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu
MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette 16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliği referandumuna ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Mustafa Çelik, 16 Nisan’daki anayasa değişikliği ile iş aleminin kaygılarının tamamının giderilmiş olacağını söyledi.
MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, iki ayda ikinci kez Kayseri’ye geldiğini belirtti ve ev sahipliği nedeniyle Başkan Çelik’e teşekkür etti. Kayseri’ye önce genel kurul için, sonra da referandum sürecinde iş dünyasının üzerine düşenleri konuşmak için geldiğini ifade eden Olpak, “Kayseri bu işin tohumlarının atıldığı yerlerden olduğu için başlangıcı Kayseri’den yapmak önemli. Söylediklerimizin karşılığı Kayseri’de olursa başka yerlerde de olacaktır. Amacımız, ülkemizin, gençlerimizin ve kendi geleceğimizin doğru yönlenmesi konusunda çalışmak. Bir dostumuz ve Başkanımız olarak ev sahipliğiniz nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, Kayseri’nin mihenk taşı ve referans noktası gibi olduğunu dile getirerek, “Kayseri’de tutan her iş tüm Türkiye’de tutar. Ticaret erbabının, iş aleminin görüşü rasyoneldir. Olaylara bakarken neyin nasıl olacağını önsezi ile çabucak kavrar. İş alemi istikrar, kalıcı yönetimler ve bürokrasinin azalmasını ister. 16 Nisan’da gelecek anayasa değişikliği ile iş aleminin kaygılarının tamamı giderilmiş oluyor. Dolayısıyla iş aleminin topyekun evet diyeceğine eminim” diye konuştu.