Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki kadın ve gençlik merkezlerinde eğitim desteği alan öğrenciler için gezi programları başlattı.
Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki kadın ve gençlik merkezlerinde eğitim desteği alan öğrenciler için gezi programları başlattı. Öğrenciler gruplar halinde kent merkezine gelerek Bilim Merkezi ve müzeleri geziyorlar.
Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK, sanat ve mesleki eğitimi açılan kadın ve gençlik merkezleri vasıtasıyla ilçelere de taşırken, Genç KAYMEK de ilçelerdeki öğrencilere eğitim desteği vermeye başladı. Öğrencilere sadece eğitim desteği vermekle yetinmeyen Genç KAYMEK Gençlik Merkezleri, öğrencilerin daha sosyal bireyler olmasına da katkı veriyor. Bu kapsamda ilçelerdeki YGS ve LYS öğrencileri için gezi programları düzenlendi.
Develi Kadın ve Gençlik Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler gezi programına katılarak Bilim Merkezi ve Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi’ni ziyaret etti. Bu gezilere periyodik olarak tüm ilçelerde eğitim gören öğrenciler katılacak.