Büyükşehir Belediyesi’nin şehrimize kazandırdığı Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı’nda iki gün süreyle asfaltlama çalışması yapılacak. 
Büyükşehir Belediyesi’nin şehrimize kazandırdığı Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı’nda iki gün süreyle asfaltlama çalışması yapılacak. Yol kalitesini artıran taşmastik asfaltlama çalışması nedeniyle yol yarın ve ertesi gün belli saatler arasında trafiğe kapatılacak.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yarın Hulusi Akar Bulvarı’nın üzerine yapılan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Katlı Kavşağı’ndan Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na kadar olan bölüm taşmastik asfalt ile asfaltlanacak. Çalışmalar sabah saat 09.00’da başlayacak ve akşam 17.00’ye kadar devam edecek.  4 Ekim Perşembe günü ise Mustafa Kemal Paşa Bulvarı-Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Katlı Kavşağı gidiş istikametinde aynı saatler arasında asfaltlama yapılacak. Söz konusu saatler arasında bulvarın trafiğe kapatılacak olması nedeniyle sürücülerin alternatif yolları tercih etmeleri gerekiyor.