Başkan Çelik, Vali Günaydın’a veda ziyaretinde bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, veda ziyaretleri kapsamında Vali Şehmus Günaydın’ı ziyaret etti. Başkan Çelik, şehre önemli hizmetlerde bulunduklarını ve gönül huzuru içinde ayrıldıklarını söyledi. Vali Günaydın da Başkan Çelik’e şehirdeki uyum kültürüne katkısı ve yapmış olduğu hizmetler nedeniyle teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Şehmus Günaydın’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Görev süresi boyunca şehrin tüm yönetim dinamikleriyle olduğu gibi valilik ve bağlı kurumlarıyla da uyum içinde çalıştığını ifade eden Başkan Çelik, bu uyumla da şehri iyi bir seviyeye getirdiklerini söyledi. Başkan Çelik, gönül huzuru içinde görev sürelerini tamamladıklarını dile getirdi.
Vali Şehmus Günaydın da Başkan Çelik’in şehirdeki uyum kültürüne önemli katkı sağladığını ifade ederek, “4 aydır beraber çalışıyoruz. Başkanımız ilk geldiğimizde Kayseri’deki uyum kültürünü dile getirdi. 4 ay içinde bunu yaşayarak gördük. Kurumlar arasındaki uyumun iyi olması hizmetlerin kaliteli ve verimli olmasını sağlıyor. Bunu sağladıkları için Başkanımıza teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanının bu anlamda yapıkları çok önemli. Kurumlar arası koordinasyonu sağlamak başkanımızın yaptığı önemli bir görev. Bunu sağladıkları için ve Kayserimize yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum. Bundan sonra kendisine ve ailesine huzurlu ve sağlıklı bir hayat temenni ediyorum” diye konuştu.
Vali Günaydın, ziyarette Başkan Mustafa Çelik’e günün anısına Tarihi Saat Kulesi’nin maketini hediye etti.