Genç KAYMEK bünyesindeki 6 bin öğrenci gruplar halinde sinema keyfi yaşadı.
Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Genç KAYMEK, TOKİ’deki tesislerinde öğrencilerine sinema imkanı da sunuyor. Genç KAYMEK bünyesindeki 6 bin öğrenci gruplar halinde sinema keyfi yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi, Genç KAYMEK ile öğrencilere eğitim desteğinin yanı sıra sosyal imkanlar da sunuyor. KAYMEK bünyesinde faaliyet gösteren Genç KAYMEK biriminde yaklaşık 6 bin öğrenci eğitim görüyor.

Genç KAYMEK Gençlik Merkezleri, bünyesinde bulunan öğrencilerin moral ve motivelerini yükseltmek amacıyla TOKİ tesisindeki sinema salonunda sinema günleri düzenlendi. 10 merkezden yaklaşık 6 bin öğrencinin belirli periyotlarla katıldığı sinema etkinliğinde öğrenciler keyifli dakikalar yaşadı. Öğrencilere film aralarında da Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlıklar sunuldu.