Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretinde Kayseri basınının her zaman devletin yanında olduğunu belirtti ve 15 Temmuz sonrası sergilenen tutumu örnek gösterdi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretinde Kayseri basınının her zaman devletin yanında olduğunu belirtti ve 15 Temmuz sonrası sergilenen tutumu örnek gösterdi. Başkan Çelik, her zaman basın mensuplarıyla bir arada olduklarını da belirtti.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Vali Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yanı sıra Garnizon Komutan Tuğgeneral Ercan Teke, Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Akın ve bazı idareciler de Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya, 10 Ocak’ın aynı zamanda İdareciler Günü olduğunu da ifade ederek Vali Günaydın’ın şahsında tüm idarecilerin gününü kutladı. Altınkaya, Gazeteciler Cemiyeti’nin makul ve mantıklı her talebine Büyükşehir Belediyesi’nin destek verdiğini de ifade ederek Başkan Çelik’in şahsında belediyelere teşekkür etti.  
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de çalışan ya da çalışmayan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Her zaman gazetecilerin yanında olduklarını ifade eden Başkan Çelik, “Her zaman yanınızdayız ve bunu hak ediyorsunuz. Gazeteci ülkenin en zor şartlarında lazım. 15 Temmuz sürecinde tüm arkadaşlarım devletin yanında oldular. Bir kez daha tüm gazetecilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmasında ticaretin zamanla kabuk değiştirdiğini ve sıcak satışların yerini elektronik satışların aldığını da vurgulayan Başkan Çelik, “Bu gelişmenin basın sektörüne uyarlanmış hali de elektronik gazeteciliktir. Bu yüzden mutlaka gazetelerimizin birleşmesi ve elektronik gazeteciliğe geçilmesi gerekiyor” diye konuştu. Başkan Mustafa Çelik, gazetecilerden Kayseri’nin marka değerine zarar verecek haberlerle ilgili azami hassasiyet isteğinde de bulundu.