Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Alzheimer Derneği Kayseri Şubesi’nce düzenlenen kermese katıldı. Başkan Büyükkılıç, kermes kapsamında düzenlenen kampanyaya da destek verdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Alzheimer Derneği Kayseri Şubesi’nin düzenlediği kermese Vali Şehmus Günaydın ile birlikte katıldı. Dernek yöneticileri tarafından karşılanan Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç, kermes alanını gezerek katılımcılarla sohbet etti.
Alzehimer konusunda toplumda farkındalık yaratılması amacıyla düzenlenen etkinlik kapsamında bir de kampanya gerçekleştirildi. Farkındalığın artırılması için katılımcıların el baskılarının alındığı kampanyaya Başkan Büyükkılıç ve Vali Günaydın da destek verdi. Başkan Büyükkılıç, çevreci olması sebebiyle el baskısı için yeşil boyayı tercih etti.