Büyükşehir Belediyesi birbirinden güzel kültür sanat etkinliklerini Kayserililerle buluşturmaya devam ediyor. Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde çocuklar için “Fareli Köyün Kavalcısı” adlı oyun sahnelendi.
Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri Salim Dörtcan’ın yazıp yönettiği “Fareli Köyün Kavalcısı” adlı oyunla devam etti.
Tiyatro Mie oyuncuları tarafından Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde iki ayrı seans halinde sahnelenen oyunda komik farelerin köydeki bütün evleri ve dükkanları nasıl ele geçirdikleri anlatıldı. Salonu tamamen dolduran çocuklar ve aileleri “Fareli Köyün Kavalcısı” adlı oyunda keyifli dakikalar geçirdi.