7’den 70’e toplumun tüm kesimleri ellerinden gelen tüm imkanları ve dualarıyla Afrin harekatındaki kahramanların yanında olmaya devam ediyor.
7’den 70’e toplumun tüm kesimleri ellerinden gelen tüm imkanları ve dualarıyla Afrin harekatındaki kahramanların yanında olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Hacı Rukiye Gazioğlu Huzur Evi’nde kalan yaşlılarımız da kahramanlarımız için dua ettiler.
Büyükşehir Belediyesi Hacı Rukiye Gazioğlu Huzur Evi’nde Kuran-ı Kerim okundu ve eller terörle mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimiz için semaya açıldı. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'de terör örgütlerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtı’nda yer alan askerlerimiz ve Kayseri’den Afrin’e giden özel harekat polislerimiz için Kayseri İl Müftülüğü’nden Yavuzlar Camii Müezzini Hayrettin Can Kuran-ı Kerim okudu. Kuran-ı Kerim’in okunmasının ardından Kuran Kursları Müdürü Abdurrahman Ulucan dua yaptırdı.
Yaşlıların dualarına milletimizin ihtiyacının olduğunu söyleyen Ulucan, “Peygamberlik makamından sonra gelen şehitlerimize rahmet okuyor, Mehmetçiğimiz ve devletimiz için dua ediyoruz” dedi. Huzur Evi’nde kalan yaşlılarımız da dualara amin diyerek, kahraman güvenlik güçlerimizin terörle mücadeleden muzaffer ayrılması için toplumun tüm kesimlerinin yanlarında olduğunu gösterdiler.