Başkan Çelik’e görev süresinin son günlerinde her kesimden teşekkür ziyaretleri devam ediyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e teşekkür ziyaretleri KESOB, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Muhtarlar Derneği, Genç MÜSİAD ve Hunat Çarşısı Derneği ile devam etti. Ziyaretlerde Başkan Çelik’e dört yıl için binlerce teşekkür edildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e teşekkür ziyaretleri Hunat Çarşısı Derneği Başkanı Fatih Gümüşgöz ve yönetimi ile başladı. Başkan Çelik’e çiçek takdim eden Fatih Gümüşgöz, “Sizin gibi bir başkanla beraber çalıştığım için şükrediyorum. Ne zaman gelsek güler yüzle karşıladınız. Biz sizden dağlar kadar memnunuz. Her zaman hayırla anacağız. Dertlerimize derman oldunuz.  Her zaman yüreğimizde, gönlümüzde yeriniz olacak” ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de görev süresi boyunca kurum ve kuruluşlarla beraber olmaya özen gösterdiklerini belirtti ve istihdam üreten, vergi veren herkese yardımcı olmaya gayret ettiklerini söyledi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i Kayseri Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Burul ve yönetim kurulundaki mahalle muhtarları da ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çelik’e dört yıl süresince yaptıkları için binlerce teşekkür edildi ve şükran plaketi verildi.
Başkan Mustafa Çelik’i Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Andaç ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çelik’e teşekkür eden Andaç, Genç MÜSİAD adına bir tablo hediye etti. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik’i 19. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Birliği Başkanı Mustafa Alan da ziyaret ederek bir tablo takdim etti. Başkan Çelik’e vermiş olduğu hizmetler nedeniyle teşekkür eden Mustafa Alan, “Kayseri çok güzel bir şehir. Allah razı olsun sizler daha da güzelleştirdiniz” diye konuştu.
Başkan Mustafa Çelik de dolu dolu bir dört yıl geçirdiklerini ifade ederek yapılanları herkesin gördüğünü ve yaşadığını belirtti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ahmet Övüç ve yönetim kurulu üyesi oda başkanları da ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ahmet Övüç, Başkan Çelik’e yapmış olduğu yatırımlar nedeniyle esnaf ve sanatkarlar adına teşekkür etti.