Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Zincidere Komando Tugayı'nda şehit aileleri, gaziler ve askerlere verilen iftar yemeğine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar katıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Zincidere Komando Tugayı'nda düzenlenen iftar, devletin zirvesi ile şehit ailelerini buluşturdu. Geçtiğimiz yıl aynı tarihte düzenlenen iftar yemeği bu yıl da şehit aileleri, gaziler ile yurt içinde ve dışında birçok önemli operasyonu başarıyla tamamlayan ülkemizin ilk komando tugayı olan Zincidere 1. Komando Tugayı’nın kahraman askerleriyle birlikte gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen iftar devletin önemli isimlerini de bir araya getirdi. İftar programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve milletvekilleri katıldı. Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirdiği mitingin ardından iftar programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Zincidere Komando Tugayı’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve diğer yetkililer karşıladı. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, iftarın verileceği alana birlikte geldi.
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şehit aileleri ve askerlerle birlikte aynı masaya otururken, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve diğer yöneticiler farklı masalarda şehit aileleri, gaziler ve askerlerle birlikte iftar açtılar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iftar yemeğinin ardından yapılan dua sonrasında şehit yakınları, gaziler ve komandolara hitap etti. Türkiye’nin ilk komando tugayında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren ve terörle mücadeleye değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan "insanın bir mücadeleye canı pahasına girmesi için önce yüreğinde iman olması lazım. İmanla birlikte cesarete, eğitime, dirayete, disipline ihtiyaç vardır. Hamdolsun bunların hepsi bizim askerimizde var ve ayak bastıkları her yeri titretiyorlar” şeklinde konuştu. Şehit aileleri, gaziler ve askerlerle yapılan iftar yemeğine ev sahipliği yapmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yoğun çalışmalarından vakit bulup iftar programına katılan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’a, Bakan Mehmet Özhaseki’ye, kuvvet komutanları ve milletvekillerine teşekkür etti.