Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, önceki dönem Enerji Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu AK Parti Kayseri Milletvekilleri Hülya Atçı Nergis, İsmail Tamer ve Ak Parti Kayseri Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığını ziyaret ederek MHP İl Başkanı Serkan Tok ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un bayramlarını kutladı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik mesajı verildi.