Büyükşehir Belediyesi her yaş grubuna hitap eden kültür sanat etkinliklerine devam ediyor. Hafta sonu hem yetişkinler hem de çocuklar için iki ayrı oyun sahnelendi.
Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde “Akif” adlı oyun Şehir Tiyatrosu’nda sahneye konuldu. Mahmud Tahsin’in yazıp yönettiği oyunda, Mehmet Akif Ersoy’un kızına bıraktığı mektup ve bu mektupta yer alan hatırları anlatılıyor. Oyun, Mehmet Akif’in çok bilinmeyen hayatını da sahneye taşıyor.
Büyükşehir Belediyesi tarafından hafta sonu çocuklar için de bir oyun sahnelendi. Nisa İnci’nin yazdığı “Arkadaşım Robot” adlı oyun Şehir Tiyatrosu’nda iki seans halinde sahneye konuldu. Oyunda, bir çocuğun annesi tarafından yapılan robotla yaşadıkları anlatılıyor.