Büyükşehir Belediyesi çocuklar ve yetişkinler için birbirinden güzel oyunları Kayseri’ye getirmeye devam ediyor. Şehir Tiyatrosu’nda bu kez “Çanakkale Mahşeri-Kardeşlik Destanı” adlı oyun sahnelendi.
Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Tiyatro Greyfurt oyuncuları önemli bir oyunu sahneye koydu. Yönetmenliğini Mahmud Tahsin’in yaptığı "Çanakkale Mahşeri, Kardeşlik Destanı" isimli oyun büyük ilgi gördü.
İki Anzak askerinin üstlerine verdikleri rapordan uyarlanmış, gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yazılan oyun, komedi ve dramı başarılı bir şekilde seyircilere aktardı. Cephede çarpışan askerlerin gözünden savaşın hikayesi, ölümün birkaç adım ötesinde beklerken yaşadıkları iç çatışmaları anlatan oyun duygu dolu anlar yaşattı.