Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipler gece boyunca etkili olan kar yağışına anında müdahale etti. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaları sonucu olumsuz hava koşulları nedeniyle ulaşım etkilenmedi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kar temizleme çalışmaları kesintisiz devam ediyor. Gece boyunca etkili olan ve etkisini devam ettiren kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve ilçelerde takviye ekiplerle çalışmalar yapıldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol açma ve kar temizleme çalışmalarını 24 saat esasıyla sürdürdü.
Kar yağışının etkili olduğu bölgelerde yapılan yoğun çalışmalar sonucu kent merkezi ve ilçelerdeki tüm yollar ulaşıma açık tutuldu. Büyükşehir Belediyesi kar temizleme ekiplerinin çalışmaları kesintisiz olarak devam ediyor.