Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Baykan, Başkan Çelik ile görüştü.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi’nin spor yatırımlarıyla ilgili bilgi veren Başkan Çelik, Genel Müdür Baykan’a Amatör Spor Tesislerini de gezdirdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e yapmış olduğu ziyarete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici de katıldı. Başkan Çelik, Kayseri’de yapılan ve yapılmakta olan spor yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Başkan Mustafa Çelik ile Genel Müdür Mehmet Baykan daha sonra Argıncık’ta yapılmakta olan Amatör Spor Tesisleri’ne geçtiler. 44 amatör kulüp için kulüp binalarının da bulunduğu tesisleri gezen Genel Müdür Baykan, tesislerle ilgili beğenisini ifade etti. Başkan Mustafa Çelik, büyük ölçüde tamamlanan tesislerin yakında amatör sporun hizmetine sunulacağını belirtti.