Kayseri Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına Osman Kavuncu Bulvarı DSİ Kavşağı ile Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı arasında asfaltlama çalışması yapacak. Çalışmalar taşıt trafiğini engellememek amacıyla 8 etapta gerçekleştirilecek.
Büyükşehir Belediyesi ekipleri Osman Kavuncu Bulvarı DSİ Kavşağı ile Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı arasındaki asfaltlama çalışmasına 21 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’de başlayacak. 8 etapta gerçekleştirilecek olan çalışma kapsamında asfalt seriminin yapıldığı bölgelerde trafik akışı servis yolundan verilecek. Asfaltlanan bölgeler ise sabah saat 07.00’den itibaren trafiğe açılacak. Çalışma yapılan saatler içerisinde sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları ve mümkün olduğunca alternatif güzergahları kullanmaları istendi.