Kayseri Büyükşehir Belediyesi, arsa ihalesi ile yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Şeker ve Erkilet mahallelerinde bulunan konut ve ticaret alanı arsaları ile akaryakıt istasyonu için yapılan ihale 31 Aralık Salı gününe kadar pazarlığa bırakıldı.
Büyükşehir Belediyesi, Şeker Mahallesi’nde bulunan 27 adet konut ve konut +ticaret alanı arsası ile Erkilet Mahallesi’ndeki 1 adet ticaret alanı arsası ve 2 adet akaryakıt ve servis istasyonu arsasını ihaleyle satışa sundu. Kapalı teklif usulü yapılan ihale sonucu toplam 30 arsa 31 Aralık Salı gününe kadar pazarlığa bırakıldı. Arsaları almak isteyen yatırımcılar 31 Aralık tarihine kadar Büyükşehir Belediyesi’ne başvuruda bulunabilecekler.

Detaylı bilgi için lütfen Tıklayınız.