Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için Şehir Hastanesi yanında yeni bir fırsat sunuyor. 17 Ekim Çarşamba günü yapılacak olan ihaleyle Şeker Mahallesi’ndeki 20 adet konut ve konut+ticaret alanı arsası satışa sunulacak.
Büyükşehir Belediyesi 17 Ekim Çarşamba 20 adet arsanın ihalesini yapacak. Yatırımcıların büyük ilgisini çekecek olan ihaleyle Şehir Hastanesi yanında bulunan arsalar satışa sunulacak. 17 Ekim Çarşamba günü saat 14.15’te başlayacak olan ihalede 20 adet konut ve konut+ticaret alanı arsası yer alıyor. 11 adet konut arsası ve 9 adet konut+ticaret alanı arsasının satışı için 2,5 milyon TL ile 5 milyon TL arasında muhammen bedeller belirlendi.
Yatırımcılar için önemli fırsatlar sunan ihaleye katılmak için 17 Ekim Çarşamba günü saat 11.00’e kadar başvuruda bulunulabilecek.

İhale detayı için tıklayınız.