Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., Muş'ta bulunan Bağlar İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin spor malzemesi isteğine kayıtsız kalmadı. Spor A.Ş. tarafından hazırlanan spor malzemeleri Muş’a gönderilerek öğrencilere teslim edildi. Öğrenciler, spor malzemelerini görünce büyük sevinç yaşadı.
Muş'un Bağlar İmam Hatip Ortaokulu’nda Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Feyat Özcan, sosyal medya aracılığı ile ulaştığı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.'den öğrencileri için spor malzemesi talebinde bulundu.
Öğrencilerin ihtiyacı üzerine talebi değerlendirmeye alan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., öğretmenle iletişime geçerek okula spor malzemeleri gönderdi. Öğretmen Feyat Özcan ve okul idaresi tarafından öğrencilere dağıtılan spor malzemeleri büyük sevinç yaşattı. Okul idaresi ve öğrenciler desteklerinden dolayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e teşekkür etti.