Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan İlçesi Erkilet Mahallesi'nde bulunan 9 adet arsayı ihale ile ayrı ayrı satışa sunuyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan İlçesi Erkilet Mahallesi'nde bulunan 9 adet arsayı ihale ile ayrı ayrı satışa sunacak.

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Kocasinan İlçesi Erkilet Mahallesi'nde bulunan 9 adet arsa “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile ayrı ayrı satışa çıkacak.

Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan İlçesi Erkilet Mahallesi’nde 1'i Konut+Ticaret arsası, 8’i konut arsası olmak üzere 9 adet arsa ayrı ayrı satışa çıkarılacak.

İhale ,6 Aralık Salı günü saat 14.00’de Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek. İhaleye katılacak olanlar kapalı teklif zarflarını en geç ihale günü ihale saatinden evvel Encümen Başkanlığı’nın (İhale Komisyonu) sekreterya görevini yapan Kararlar Şube Müdürlüğü kalemine verecekler ve katılım belgesi alacaklar.

İhale saatinden sonra verilecek kapalı teklif zarfları kabul edilmeyecek.

Detaylı bilgi için lütfen TIKLAYINIZ