Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Üniversitesi kampüsü içerisinde trafiğin daha düzenli akması ve otopark sıkıntısını önlemek adına kurum içi çalışmalar da yapıyor.
Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Üniversitesi kampüsü içerisinde trafiğin daha düzenli akması ve otopark sıkıntısını önlemek adına kurum içi çalışmalar da yapıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi içerisinde yapımı devam eden otopark çalışmalarını yerinde inceledi.
Kampüs içerisindeki çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış da eşlik etti. Yapılan çalışmalar için Başkan Memduh Büyükkılıç’a teşekkür eden Erciyes Üniversitesi Rektörü Mustafa Çalış, bu çalışmayla trafik ve otopark sıkıntısının büyük ölçüde ortadan kalkacağını belirtti.
 Başkan Memduh Büyükkılıç ise, Kayseri’nin önemli değerleri olduğunu ve bunların başında Erciyes Üniversitesi’nin geldiğini söyledi. Erciyes Üniversitesi’nin görsel açıdan Kayseri’ye yakışan konuma getirmenin Büyükşehir Belediyesi’nin görevi olduğunu dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Biz hep güzelliklerin paylaşılması ve hep güzelliklerin konuşulması için ayrıştırmadan hepsini bağrımıza basarak, sorunları giderme yolunda gayret  gösteriyoruz. 350 araçlık bir otopark,  üniversitemizin  trafik sorununu azaltacak. Yüz akımız ve gurur kaynağımız olan Erciyes Üniversitemize böyle güzel bir hizmet yakışacaktır” diye konuştu.