Büyükşehir Belediyesi yatırımcılar için önemli bir ihale yapacak. 8 Mayıs Çarşamba günü yapılacak olan ihaleyle Şeker Mahallesi’nde (Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzeri) bulunan akaryakıt ve servis istasyonu arsası satışa sunulacak.
Büyükşehir Belediyesi yatırımcılar için önemli bir ihale yapacak. 8 Mayıs Çarşamba günü yapılacak olan ihaleyle Şeker Mahallesi’nde (Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzeri) bulunan akaryakıt ve servis istasyonu arsası satışa sunulacak.
Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Şeker Mahallesi’ndeki 1749 metrekare büyüklüğündeki akaryakıt ve servis istasyonu arsası Devlet İhale Kanunu’nun 37. Maddesine göre yapılacak olan ihaleyle satışa sunuluyor. İhale 8 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00’da yapılacak. İhaleye katılmak isteyenler aynı gün saat 13.30’a kadar müracaatlarını yapabilecekler.

Detaylı bilgi için Tıklayınız.