Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde başlatmış olduğu yatırım hamlesi hafta sonu Özvatan ve Talas Kuruköprü'de devam edecek.

İlçelerde altyapı başta olmak üzere sosyo-kültürel alanda önemli yatırımlar yapan Büyükşehir Belediyesi, Cumartesi günü Özvatan'ta temel atma töreni düzenleyecek.

Saat 13.00'de başlayacak olan törenle Büyükşehir Belediyesi tarafından Özvatan'da yaptırılacak olan Kadın ve Gençlik Merkezi, Mehmet Tunga Parkı, Şelale Parkı ve Meydan düzenleme çalışmalarına ilk harç konacak.

PAZAR GÜNÜ KURUKÖPRÜ'DEYİZ

Aynı kapsamda Pazar günü saat 13.00'de Talas Kuruköprü'de düzenlenecek olan törenle de Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan ilköğretim okulunun temeli atılacak.
Törenlere katılacak olan basın mensupları için Cumartesi günü saat 11.30'da, Pazar günü ise 12.15'te belediye önünden araç kaldırılacak.