Kayseri Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı bir ulaşım için toplu ulaşım araçlarının yanı sıra ticari taksileri de dezenfekte ediyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı bir ulaşım için toplu ulaşım araçlarının yanı sıra ticari taksileri de dezenfekte ediyor. Kayseri’de bulunan yaklaşık 800 taksinin dezenfekte işlemi Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılıyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tehdidinin bertaraf edilmesi için hemen her sahadaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Koronavirüs ile mücadele sürecindeki en önemli ihtiyaçlar olan maske ve dezenfektanı kendi bünyesinde üreterek sorun yaşanmasının önüne geçen Büyükşehir Belediyesi, ürettiği dezenfektanları toplum sağlığını gerektiren yerlerde kullanıyor.
Ulaşımın daha sağlıklı sürdürülmesi için de yoğun bir çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yeni bir çalışma daha başlatıldı. Kayseri’de faaliyet gösteren ticari taksilerin tamamının dezenfekte işlemini Büyükşehir Belediyesi gerçekleştiriyor. Kayseri Dünya Ticaret Merkezi önünde yapılan çalışmalardan Kayseri’deki yaklaşık 800 ticari taksi faydalanıyor.