Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen iki ayrı konser programı Afrin harekatındaki şehitlerimiz nedeniyle iptal edildi.
Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde 16 Şubat Cuma günü Şehir Tiyatrosu’nda yapılacağı duyurulan Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’nın Türk Halk Müziği Konseri ile 18 Şubat Pazar günü Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılması planlanan Orhan Ölmez konseri belirtilen tarihlerde yapılmayacak. Her iki konser de Kahraman Ordumuzun sürdürmekte olduğu Zeytin Dalı Harekatı’ndaki şehitlerimiz nedeniyle iptal edildi.