Büyükşehir Belediyesi, fiziki yatırımların yanında her alanda insana dair yatırımlarını da sürdürüyor.
 Büyükşehir Belediyesi, fiziki yatırımların yanında her alanda insana dair yatırımlarını da sürdürüyor. Bu anlamda sağlıklı yaşam için yapılan spor etkinliklerine bir yenisi daha eklendi.
Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. tarafından düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşleri devam ediyor. Her defasında Kayseri'nin farklı ve güzel bir güzergahında yapılan yürüyüş bu hafta Ağırnas-Bağpınar güzergahındaki 7 kilometrelik parkurda yapıldı. Yürüyüşe Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.
Büyükşehir Belediyesi Spor Erkinlikleri A.Ş.'nin yürüyüşü için şehrin farklı bölgelerindeki tesislerin önünde toplanan sporseverler otobüslerle yürüyüşün yapılacağı Ağırnas-Bağpınar bölgesine taşındı. 7 kilometrelik parkurda yapılan yürüyüşe yaklaşık 15 bin kişi katıldı.
Yürüyüşe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik “Pusetteki çocuktan yaşlı dedelerimize ninelerimize kadar hep birlikte yürüyüşümüzü yaptık. Kitle sporları denilince akan sular duruyor. Haftanın yorgunluğunu atmak isteyen hemşehrilerimize hafta sonu kaliteli zaman geçirebilecekleri bir ortam hazırlıyoruz. 800 den fazla otobüs ile vatandaşlarımızı mahallelerinden alarak etkinlik alanına getirdik. Burada yaptığımız organizasyondaki başarıyı hemşehirlierimizin yüzlerinden anlıyoruz ve mutlu oluyoruz. Kitle sporlarında yeni rekorlar kırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Yürüyüşün ardından Spor Etkinlikleri A.Ş.'nin spor eğitmenleri nezaretinde toplu halde step ve aerobik yapıldı. Katılımcılar ayrıca Büyükşehir Belediyesi'nin ikramıyla kahvaltı yaptı.