Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Akkışla’da yapılan asfalt ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her yere aynı kalitede hizmet götürdüklerini söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Akkışla’da İlçe Belediye Başkanı Ali Ergül ve diğer yetkililerce karşılandı. İlçe merkezinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Çelik, vatandaşlarla da sohbet ederek hizmetlerle ilgili memnuniyetlerini aldı.    
Akkışla’da yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi’nin her yerde yoğun bir şekilde çalıştığını ifade eden Başkan Çelik, “İşte bugün de Akkışla’dayız. Akkışla Meydanı’ndan kenar mahallere kadar 3,5 km’lik asfalta başladık ve yapıyoruz. Asfalt deyip geçmemek gerekiyor. Önce yolun altyapısı, alt yapı şirketlerimiz tarafından yapılıyor. Sonra asfaltın altındaki katmanlar ve altyapı tamamlanıyor. Üstüne asfalt dökülüyor. Şehir merkezinde ne yapıyorsak, aynı standardı ilçelerimizde de gerçekleştiriyoruz. Kocasinan Belediyesi’ndeyken başlattığım tırnaklı, geçmeli sistem bordürü artık ilçelerimize de uyguluyoruz. Bordür sistemi ve asfalt bir araya gelince kendini gösteriyor ve Akkışla’mıza yakışır bir hizmet ortaya çıkıyor” dedi.  
İLÇELERE YATIRIM DEVAM EDECEK
Akkışla’ya yapılan hizmetin maliyetinin 3,5 milyon TL olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Çelik, “Hafta başında şehir merkezinde batı girişinde asfalt çalışması yaptık. Bugün buradayız. Önümüzdeki hafta Özvatan’da olacağız. Daha sonra Pınarbaşı’ndayız. Bir plan dahilinde asfalt hangi güne kadar dökülebiliyorsa, iklim şartları müsait olduğu sürece çalışacağız. Görev alanımıza girip, girmediğine bakmayacağız. Önemli olan bu şehirde yaşayan 1 milyon 350 bin kişinin ve hizmet alanımızdaki 16 ilçemizin tüm işlerini gücümüzün yettiğince yapabilmek. Akkışla’da yaptığımız meydan düzenlemesi, kaldırım çalışmaları, çevre düzenlemesi ve asfaltın maliyeti 3,5 milyon TL. Akkışla’mıza değer.  Hizmetimizi şehir merkeziyle aynı kalitede sunuyoruz. Şehir merkezinde kullandığımız BSK (Bütünlü Sıcak Karışım) asfaltı ve bordürü burada da kullanıyoruz. Akkışlalı hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 
Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül de Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e teşekkür ederek “Akkışla ömründe ilk defa sıcak asfalt, böyle bir altyapı ve böyle bir kaldırım görüyor” dedi.