Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Develi İlçesi’ne bağlı Zile Mahallesi’nde yatırımlarına hız vererek 1 milyon 161 bin TL değerinde içme suyu şebeke hattı imalatı ve yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

KASKİ Genel Müdürlüğü, ilçelerdeki altyapı sorunlarını tamamen ortadan kaldırmak için tüm imkânlarını seferber ediyor ve büyük bir titizlikle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İmara açılan bölgelerde yeni konutların içme suyu ve kanalizasyon ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun bir çaba gösteren KASKİ ekipleri, Develi İlçesi’ne bağlı Zile Mahallesi’nde yeni hatlar imal ediyor.

Proje kapsamında 1 milyon 161 bin TL yatırım bedeli ile içme suyu şebeke hattı imalatı yapılırken, ekonomik ömrünü tamamlamış mevcut hatlar ise tamamen yenileniyor.

Kısa bir süre sonra tamamlanacak olan proje sayesinde bölgede altyapı daha da sağlıklı ve modern bir yapıya kavuşmuş olacak.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KASKİ’nin hayata geçirdiği her projenin bölge halkının daha nezih ortamlarda yaşamasını sağlamak için olduğunu belirterek, “Yaptıklarımızın daha da fazlasını yapmak için gayret gösteriyoruz” dedi.

Altyapı yatırımlarının kent merkezi ile ilçelerde ihtiyaca uygunluğu kontrol edilerek bundan sonra da son hızla devam edeceğinin altını çizen Başkan Büyükkılıç şunları kaydetti:

“Çok şükür hem altyapı hem de üstyapı anlamında kentimiz iyi yerlerde. Gelişmiş kentlere baktığımızda Kayseri’mizin de güzel bir konumda olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Tabi ki belli bir konuma gelmek için tüm birimlerimiz fedakârca çalışıyorlar. Yaptıklarımızın üzerine sürekli bir şeyler ilave edebilme gayreti içerisindeyiz. İlk gün ki azim ile yolumuza devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de gücümüz yettiğince halkımıza hizmet için elimizden geleni yapacağız. Yapılan ve yapılacak olan hizmetlerimiz ilçe halkımıza hayırlı olsun.”