Başkan Çelik, Kayserispor’un sezon açılışında önemli hedeflere ulaşılması için taraftara destek çağrısı yaptı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Kayserispor’un sezon açılışına katıldı. Yeniz sezonla yeni bir sayfa açıldığını ifade eden Başkan Çelik, sezon öncesi var olan coşku ve heyecanın sezon boyunca sürmesi gerektiğini belirtti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kadir Has Stadında yapılan sezon açılışında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı ve Kayserispor Başkanı Erol Bedir ile birlikte tüm futbolculara tek tek başarı diledi.
Yaptığı konu7şmada taraftarlara çağrı yapan Başkan Çelik, “Yeni sezonla yeni bir sayfa açılıyor. Nasıl ki sezonu coşku ve heyecanla açıyoruz, aynı şekilde de bitirmek istiyoruz. Geriye bakmıyoruz. İleriye önemli hedeflere koşmak istiyoruz. Bu hedefte en çok ihtiyacımız olan siz taraftarlarsınız. Bu takım taraftarsız olmaz. Seyirci değil taraftar olalım ve takımımıza destek verelim. Geçen yıl takıma destek verince başarının nasıl geldiğiniz gördünüz. Bizler yerel yöneticiler olarak Kayserispor’umuzu seviyoruz ve destek vermeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Mustafa Çelik, yeni sezonun hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.