Başkan Büyükkılıç, aynı akşam hem KAYMOS hem de Kayseri Tabip Odası’nın iftarına katıldı
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, önce Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği, ardından da Kayseri Tabip Odası’nın iftarlarına katıldı. Her iki iftarda da birlik beraberlik mesajları veren Başkan Büyükkılıç, “Birlik beraberlik ve dayanışmanın getirdiği bereket bu şehre en büyük kazanımdır” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı DR. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Mobilya Sanayicileri (KAYMOS) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın tarafından karşılandı. İftar öncesi önemli açıklamalar yapan Başkan Büyükkılıç, sanayicilerin daha fazla üretim ve daha fazla ihracat için gösterdikleri gayretten övgüyle bahsetti. 
TURİZME VURGU YAPTI
16 ilçenin belediye başkanı ile kol kola girerek şehir için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi ve Beydeğirmeni Besi Bölgesi projesiyle ilgili gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Konuşmasında turizm konusuna daha çok vurgu yapan Başkan Memduh Büyükkılıç, turizmi canlandıracak olan balon turizmini Kayseri’ye getirmek için gerekli çalışmaları yaptıklarını ve yakın zamanda Soğanlı’da balonların havalanacağını kaydetti. Kamp turizmi ve yayla turizmiyle Erciyes’i canlandıracaklarını ve futbol sahaları yaparak Erciyes’i yılın 12 ayı verimli hale getireceklerini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Sağlık turizmi konusunda da Bakanlıklarımızla gerekli çalışmaları yaptık. İnşallah yakın zamanda çalıştay ve kongre yaparak, ayrıca akredite kuruluşların sayısını artırarak Kayserimizi sağlık turizminin merkezi yapacağız” dedi. Kayseri’nin en büyük özelliğinin birlik beraberlik olduğunu da belirten Başkan Büyükkılıç, “Bizim en büyük özelliğimiz birlik beraberliğimiz ve dayanışma içinde olmamız, Birlik beraberlik ve dayanışmanın getirdiği bereket bu şehre en büyük kazanım olacak” diye konuştu.
TABİP ODASI İFTARINA KATILDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYMOS’un iftarının ardından Kayseri Tabip Odası tarafından verilen iftara geçti. Başkan Büyükkılıç, Kayseri Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per tarafından karşılandı. Tıp Fakültesi öğrencilerinin de katıldığı iftarda bir konuşma yaparak öğrencilere hitap eden Başkan Memduh Büyükkılıç, “Donanımlı olmaya özen gösterin. Sizler, Türk Milletinin başını her zaman dik tutacak, araştırmacı, dünyada kendisinden söz ettiren kişiler olarak görmek istiyoruz” dedi.