Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Atlas Eğitim Kurumları’nın daveti üzerine öğrencilerle bir araya geldi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Atlas Eğitim Kurumları’nın daveti üzerine öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere tecrübelerini aktaran Başkan Çelik, planlı çalışma, tevazu sahibi olma, kendilerine hedef koyma gibi tavsiyelerde bulundu. Başkan Çelik, öğrencilere başarılı olmak için gerekli olan 5T formülünü de aktardı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Atlas Koleji’nin konuğu oldu. Başkan Çelik’in konuk olduğu söyleşiyi Atlas Eğitim Kurumları yöneticileri, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler izledi. Öğrencilerle bir araya gelerek tecrübe ve birikimlerini paylaşan Başkan Mustafa Çelik, hangi mesleğin seçildiğinden çok önce insan olmanın önemini vurguladı.
Sadece kazanma hırsının insanı değerlerden uzaklaştırdığını dile getiren Başkan Çelik, “Önce adam olmak, insan olmak önemli. Sadece kazanma hırsıyla, sadece hedefe ulaşma hırsıyla başka şeyleri göz önüne almadan bir hedefe kilitlenmek yanlış. Maddeci ve materyalist bakış açınız olmasın. Önce insan olalım. Her dalda kendinizi yetiştirin, her ideolojiyi öğrenin ve her konuda söyleyecek sözünüz olsun; ama inandığınız değerleri daha iyi bilin” diye konuştu.
“TEVAZUYU ELDEN BIRAKMAYIN”
Konuşmasında tevazunun önemine de işaret eden Başkan Çelik, “Tevazuyu elden bırakmayın. Tevazu içinde olduğunuzda Rabbim sizi bir yola iter ve istediğinizden de daha iyi yerlere gelirsiniz. Hırsla hareket ederseniz ne bir dostunuz kalır, ne de makamınız” dedi.
Zengin olmanın formülünden de bahseden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, zengin olabilmenin iki formülü olduğunu dile getirerek şöyle konuştu: “Birincisi harama bulaşmayacaksınız. İkincisi ise kazandığınız para sizin değil, dağıtacaksınız. Bu iki kurala uyun, nasıl zengin olacağınızı göreceksiniz.”
“PLANLI ÇALIŞIN”
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, öğrencilere planlı çalışmanın önemini de anlattı. Zamanın planlanması halinde yapılan işin daha verimli olacağını vurgulayan Çelik, planlamanın öğrenciler için de yöneticiler için de gerekli olduğunu kaydetti. Başkan Çelik, 5T formülünden de bahsetti. Başarılı olmanın sırrının 5T formülü olduğunu ifade eden Başkan Çelik, “Önce işi ve işi yapacak kişiyi tespit edin, sonra tayin edin, tarif edin, takip edin ve sonunda teşekkür edin. Tespit, Tayin, Tarif, Takip ve Teşekkür sıralamasına uyarsanız başarılı olursunuz” diye konuştu.