Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Çelik, başta Kayserililer olmak üzere tüm Müslümanların Ramazan Bayramını tebrik ettiği mesajında bayramın birlik, beraberlik, huzur ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Ramazan Bayramı mesajında rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayını geride bırakmanın hüznü, Ramazan Bayramını karşılamanın sevincinin yaşandığını söyledi.
Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı’nın bizi biz yapan en önemli değerlerimizden olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, böylesine önemli bir değerin mutlulukla yaşanması ve olumsuzluklarla anılmaması için azami gayret gösterilmesi gerektiğini belirtti. Ramazan ayının manevi ikliminin bayramda da devam ettiğini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, “Ramazan ayı süresince bu mübarek ayın en güzel şekliyle yaşanması için Büyükşehir Belediyesi olarak gayret gösterdik. Ramazan ayının ruhuna uygun etkinlikleri bir araya getirerek Ramazan Sokağı oluşturduk. Uzak mahalle ve ilçelerimizde de Ramazan ayının en güzel şekilde yaşanması için Ramazan Tırı ile etkinliklerimizi o bölgelere taşıdık. Seyyid Burhaneddin Hz. Türbesi’nde geçen yıl olduğu gibi her gün yaklaşık 5 bin kişiye iftar verdik. Yardıma ihtiyaç duyan tüm hemşehrilerimizin yanı başında olmanın çabasını gösterdik. Ellerimizi hep birlikte semaya açtık ve yine ortak değerlerimiz olan vatanımız, milletimiz, devletimiz, bayrağımız ve ezanımız için dua ettik. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının şehrimizde en güzel şekliyle yaşanması için gayret gösterdik. İlçe belediyelerimiz, kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum örgütlerimiz ve hayırsever hemşehrilerimiz de yardımlaşma ve kaynaşmanın en güzel örneklerini verdiler. Böylesine güzel duyguların yaşandığı Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşıyoruz; ancak Ramazan Bayramı’nı karşılamanın da coşkusu içindeyiz. Bu vesileyle aile büyüklerimizle, yakınlarımızla; birlik, beraberlik, huzur içinde geçirmemiz gereken Ramazan Bayramı’nın olumsuzluklarla, kazalarla, kavgalarla anılmaması için azami gayret ve dikkat göstermemiz gerektiğini hatırlatmak isterim” dedi.
Kayserililer başta olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, “Tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayında ve bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi’nde yaptıkları ibadetlerin Rabbimizin katında kabulünü diliyorum. Hemşehrilerimin ve tüm Müslümanların mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. Rabbimden böylesine nice güzel günlerde bizleri buluşturmasını niyaz ediyorum” diye konuştu.